Demrek Deliçay İlkokulu
DEMREK MAH. DELİÇAY MEZRASI HASSA/HATAY

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, değişim ve yeniliklere açık, her zaman bireysel çıkarlarını milletin üstün menfaatlerine feda edebilen, insanların eğitim öğretim gördüğü okul olmak.

MİSYON

Evrensel, Milli ve manevi değerleri birbiriyle uyumlu biçimde kişiliğinde bütünleştirebilen, bu sentezi hayat felsefesi yapıp, mutlu, başarılı ve huzurlu şekilde yaşamını sürdüren insanlar yetiştirmek.

BAŞARILAR

Hizmete girdiği yıldan itibaren okulumuzda ilköğrenimlerini gören pek çok başarılı insan yetişmiştir. Bunlardan bazıları şunlardır: Dr. Mehmet ANDI, Mahmut GÜZEL (Öğretmen), Dr. Ali ANDI, Hüseyin GÜZEL (Öğretmen), Dr. Mustafa ERDOĞAN, Yahaya ERDOĞAN (Mühendis), Dr. İnayet ANDI, Avk. Hakan ANDI, Elektrik Müh. KASIM İŞGÖREN Makine Müh. İlhan ANDI, Orman Müh. Selim GÖKÇEK, Neslihan ERDOĞAN (öğretmen) Mehmet ANDI.(öğretmen) V.S., V.S.

Hatay İli, Hassa, ilçesi Demrek Deliçay Mahallesi